FAQ Series - Tracking Centrums

In de FAQ blog vandaag, bespreken wij het verschill tussen een tracking centrum en drie tracking centrums. Nieuwe teamleden hebben vaak vragen over het voordeel van drie tracking centrums vergeleken met een. Hopelijk kunnen wij wat vragen duidelijker maken door het uitlegging van het basis van tracking centrums in dit twee gedeelte series.

Een teamlid mag een Synergy positie activeren met een tracking centrum (200 CV) of drie tracking centrums (600 CV). Zij mogen ook later upgraden van een tracking centrum tot drie tracking centrums door het plaatsen van een 400 CV upgrade bestellen. De tweede tracking centrum (TC2) wordt geplaatst direct onder de linker been en het derde tracking centrum (TC3) onder het rechter been onder de eerste tracking centrum (TC1) van de teamlid. Zie afbeelding beneden.


Alle kwalificerende bestellingen moeten onder TC1 geplaats worden maar verdere bestellingen mogen geplaatst worden onder TC2 of TC3. De volume van deze bestellingen zullen tellen voor de linker of rechter benen.

Voorbeeld: Een teamlid heeft een zwake linker been en plaatst een 350 CV bulk bestelling onder TC2. De 350 CV wordt getelt op de linker been en zal getelt worden voor het volume voor basis commissie.

Normaal afgesproken moet een teamlid een actieve teamlid sponseren om gekwalificeert te worden om de bonuses te verdienen maar met drie actieve tracking centrums, een teamlid wordt gekwalificeert om de bonusen te verdienen zonder het sponsering van een andere teamlid.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us