FAQ Series - Autoship

Welkom bij onze nieuwste blog - de FAQ series!
Elke week zullen wij bepaalde onderwerpen bespreken. Deze week spreken wij over de autoship programme van Synergy WorldWide.

De autoship programma is een dienst van Synergy WorldWide waardoor automatische bestellingen elke maand op de zelfde datum verwerkt worden. Op dit manier, klanten hebben een handige methode om zeker te maken dat zij produkten hebben en worden verkiesbaar om de bonusses te verdienen. Nieuwe teamleden kunnen voor autoship inschrijven via de Activerings en Autoship Formulier. De autoship bestelling beginnen normal een maand na de activerings bestelling. De autoship programme is niet verplicht voor leden van Synergy WorldWide.

Teamleden kunnen de volgende autoshipdatumens kiezen: 1, 5, 10, 15, 20. Opmerken dat deze datum is niet de verzend datum maar de datum dat de credit kaart of incasso opdracht worden verwerkt. De bestelling wordt dan de volgende dag verstuurd. Teamleden kunnen kiezen van de beschikbare autoship pakken maar ook kunnen enige produkten combinaties voor de autoship gebruiken.

Deelneming in de autoship programma kan alijd gestopt worden en is onafhankeljik van het Synergy lidmaatschap. De annulering formulier kunnen via fax of email worden gedaan. Het moet bij Synergy tenminste 5 (vijf) dagen voor de autoship datum aankomen. Teamleden kunnen altijd klantenservice bellen om de autoship tijdelijk te stoppen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us