2011 Europese Tournee

De Europese VIP Tournee is officieel onderweg. Top Teamleiders en Synergy Executives bezoeken Europe en hun passie en visie voor Synergy WorldWide delen. In 2010, gelijk Noord Amerika, heeft Europe veel success genoten en wij zijn vertrouwend dat 2011 zal nog een grote jaar voor dit groiende markt zijn. Daarbenenden is een update van de twee meetings.

Oostenrijk
De bijeenkomst in Oostenrijk begon met honderden Teamleden de kamer instappen om de beste stoelen te pakken. De kamer werdt vol energy in verwachting voor de evenenementen van de dag. De bijeenkomst begon met de top leiders van Synergy hun passie en individueel verhalen over de bedrijf delen.

Synergy Vice President van Noord Amerika en Europe, Stewart Rutter, heeft een indrukwekkende presentatie gegeven over de positie van Synergy in de industrie vandaag. Hij heeft over de vijf kern bevoegdheden gesproken en heeft onze Teamleden in Oostenrijk geholpen om de kracht van de Synergy gelegenheid en produkten te beter verstaan. Hij heeft dan zijn presentaie beëindigt met de aankondiging van de Las Vegas promotie voor alle Europe - wat met grote enthousiasme werdt verwelkomt.

Alle aanwezige Teamleden ontvangen ook een lekkere lunch, giveaways, en herkenning.  De dag werdt beëindigt met een motiverende boodschap van twee plaatsleiders. Hakan Cetin, Pearl Executive sprak over zijn kortgeleden vacantie in Maui voor de Legacy Retreat en onderwees over het belang van harde werk en zelfvertrouwen. William Martin, Presidential Executive, heeft een presentatie over zijn reis naar Presidential Executive.

Verenigd Koninkrijk
Maandag, Februari 21 is de Synergy bedrijf vertegenwoordigers en top leiders aangekomen in Engeland en vergaderd voor een op een tijd om de business strategies voor 2001 te bespreken. Daarna hebben zij genoten van een leider diner waar iedereen beter kon kennismaken.

De volgende dag begon met een leider meeting om 16.00 uur waar verkoopingstools, online trainings steun systeems, en de nieuwe Synergy Pulse werdt geintroduceert.

Later in de avond was een open meeting waar leiders heeft verhalen, passie, en optimisme voor de toekomst gedeeld. Steward Rutter heeft daat ook de aankondiging gemaakt voor de Las Vegas Promotion waardoor Europese Teamleden hun reis naar de 2011 Global Summit in september mogen worden betaalt.

Een grote dank aan alle Teamleden wie deze twee bijeenkomsten heeft bijgewoond. Wij verwachten meer grote dingen van Oostenrijk en de Verenigd Koninkrijk.

Volgende stop - Ierland en dan gaan wij naar Duitsland!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us