SLM 10 Club-spotlights

Succes vieren met SLMsmart


In de eerste ronde van de SLM 10 Club-promotie van Synergy WorldWide hebben 19 personen in Europa 10 of meer mensen op SLMsmart-activeringspakken geactiveerd. Met de lancering van SLMsmart en e9 in september 2014 hebben deze personen de uitdaging aanvaard om deze nieuwe producten te delen met familieleden, vrienden en bekenden, en hun bedrijfspotentieel volledig te benutten.  We zijn zo trots op al onze teamleden die dit enorme doel bereikt hebben en we hopen meer deelnemers te mogen verwelkomen in de SLM 10 Club in 2015.  Klik hier voor meer informatie over SLMsmart-promoties.

Drie van onze kwalificeerders delen hun SLM 10 Club-verhalen en geven inzicht en inspiratie die u zullen helpen meer mensen te sponsoren op SLMsmart-pakken.


Giuseppe Lucio
Team Elite, Italië

Dankzij de SLM 10 Club-promotie heeft Giuseppe Lucio nieuwe hoogten weten te bereiken. Zijn vertrouwen in de integriteit van de producten alsmede de kans die geboden werd door de SLMsmart-promoties, moedigden hem aan zich in te zetten voor het behalen van zijn doelstellingen.

"Op persoonlijk niveau heb ik grote veranderingen gezien in mijn leven," zegt hij. "Het is altijd goed om door promoties erkend te worden voor wat je doet. Zakelijk gesproken kunnen we alleen maar sterker worden met deze promoties!"

De toewijding van Giuseppe is zeker niet onopgemerkt gebleven. Met het behalen van nieuwe speldtitels en Synergy-awards, is hij nog gemotiveerder om zijn enthousiasme voor het bedrijfsmodel van Synergy te delen.

Aan degenen die lid willen worden van de SLM 10 Club geeft Giuseppe het volgende advies: "Doe het niet vandaag, doe het gisteren!"


Luis Quesada
Team Leader, Spanje

Sinds de lancering van SLMsmart zagen Luis Quesada en Cristina Cabñero de omvang van hun Synergy-bedrijf aanzienlijk toenemen.  Zij overschreden de vereisten voor de SLM 10 Club door 12 nieuwe klanten en distributeurs op SLMsmart-pakken te activeren. Volgens Luis hebben al die 12 personen positieve resultaten gezien sinds ze SLMsmart Meal Replacement en e9 gebruiken.

"Ik ben ervan overtuigd dat dit het type product is dat de Spaanse markt nodig heeft," zei Luis. “(SLMsmart) heeft me een geweldige zet gegeven, zowel op persoonlijk als professioneel niveau."
Zijn persoonlijke succes en oprechte interesse om anderen te helpen met het verbeteren van hun leven, zijn factoren die hebben bijgedragen aan de snelle groei van zijn bedrijf. Hij heeft zich ten doel gesteld in de komende drie maanden de positie van teammanager te bereiken, en zegt dat het behalen van zijn doelstellingen voor rankingpromoties gemakkelijker is geworden dankzij SLMsmart en e9. In het algemeen zijn Luis, Cristina en degenen die zij gesponsord hebben, heel tevreden met de resultaten van hun gewichtsverlies. Ze hebben zelfs de feestdagen overleefd zonder aan te komen.


Mirka Sedmak
Gold, Slovenië

Mirka Sedmak voelde zich eerst aangetrokken tot Synergy WorldWide vanwege het SLMsmart-gewichtsbeheersingssysteem. Mirka was al enthousiast over SLMsmart Meal Replacement, en de SLM 10 Club-promotie stimuleerde haar extra om haar persoonlijk succes met anderen te delen en hen te inspireren om gezonde veranderingen in hun eigen leven door te voeren. Zij zette een aanvullend ondersteuningsprogramma op om deelnemers die zij sponsorde te helpen op koers te blijven.

Tijdens een 90-daagse uitdaging kwamen de deelnemers van Mirka regelmatig samen voor bemoediging en om veranderingen in hun gewicht en omvang bij te houden. De SLMsmart-promoties inspireerden Mirka zelf de uitdaging aan te gaan en 10% van haar lichaamsgewicht te verliezen met SLMsmart Meal Replacements. Daarnaast wil ze haar Synergy-bedrijf zover uitbreiden dat ze fulltime aan de slag kan met het delen van de producten en kansen van Synergy.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us