SLM 10 Club-spotlights

Succes vieren met SLMsmart

In de eerste ronde van de SLM 10 Club-promotie van Synergy WorldWide hebben 24 personen in Europa 10 of meer mensen op SLMsmart-activeringspakken geactiveerd. Met de lancering van SLMsmart en e9 in september 2014, aanvaarden deze personen de uitdaging om de nieuwe producten te delen met familieleden, vrienden en bekenden, en om hun bedrijfspotentieel volledig te benutten. We zijn zo trots op al onze teamleden die dit enorme doel bereikt hebben en we hopen meer deelnemers te mogen verwelkomen in de SLM 10 Club in 2015. Klik hier voor meer informatie over SLMsmart-promoties.

Drie van onze kwalificeerders delen hun SLM 10 Club-verhalen en geven inzicht en inspiratie die u zullen helpen meer mensen te sponsoren op SLMsmart-pakken.

Michele Guardascione
Team Director, Italië 

Michele Guardascione weet wat het betekent om succesvol te zijn. Hij is dol op wedstrijden en gaat geen uitdaging uit de weg. Daarom sprak de SLM10 Club-promotie hem zo aan. Het geeft hem niet alleen de gelegenheid anderen te helpen met het realiseren van gezonde veranderingen in hun leven, maar ook om hen op een financieel gezonder pad te krijgen. Dankzij de SLM 10 Club heeft hij het aantal teamleden in zijn downline weten te vergroten. De effectiviteit van het SLMsmart-systeem inspireerde hem om zijn persoonlijke ervaringen te delen met anderen.

"SLMsmart heeft mij zowel lichamelijk als geestelijk veranderd", aldus Michele.

En al is hij enthousiast over de mogelijkheden die SLMsmart hem heeft gegeven, hij is nog gepassioneerder over de veranderingen in zijn team evenals over de overweldigende positieve feedback die hij heeft gekregen. Volgens Michele heeft hij nu alle tools die hij nodig heeft om zijn volgende, ambitieuze doel te bereiken: rangverhoging naar Pearl Executive.

"Je kunt alleen succesvol zijn als je plezier hebt in wat je doet", zegt hij.

Dieter Nagl
Duitsland

SLMsmart houdt sinds de lancering in september 2014 de gemoederen goed bezig, en teamlid Dietr Nagl gebruikt het succes hiervan om zijn eigen bedrijf te stimuleren. Sinds hij zich richt op het SLMsmart-systeem is zijn doelpubliek veranderd naar mensen die zich zorgen maken over hun gewichtsbeheersing. Hij deelt zijn eigen persoonlijke succes met een compleet nieuwe demografie. Volgens Dietr is het dankzij de SLM 10 Club-promotie eenvoudiger om SLMsmart te delen met anderen.

De nieuwe klanten en distributeurs die Dietr heeft geactiveerd op SLMsmart zijn dol op de geweldige smaak en over hoe eenvoudig het is om in hun drukke leven te integreren.  Hij biedt continu steun aan zijn klanten die zich ten doel stellen blijvend gewicht te verliezen en helpt hen op de juiste weg te blijven. In het algemeen is zijn ervaring met Synergy verbeterd dankzij de SLM 10 Club-promotie en hij kijkt vol vertrouwen de toekomst van zijn bedrijf tegemoet.

Evelyn Barckhan
Team Leader, Duitsland

Evelyn gelooft heilig in de kracht en het gemak van het SLMsmart-systeem (ze is zelf een enthousiaste gebruiker) en ze heeft ervaren dat het dankzij de SLM 10 Club-promotie zoveel gemakkelijker is om mensen te benaderen over de lijn gewichtsbeheersingsproducten van Synergy. Ze heeft een dramatisch verschil gemerkt nadat ze zelf de SLMsmart Meal Replacement is gaan gebruiken.

Haar aanpak is eenvoudig. Ze vraagt mensen of ze geïnteresseerd zijn in gewichtsoptimalisatie en lichaamsvorming. Ze heeft daarnaast een aantal SMLsmart-feestjes georganiseerd waar genodigden SLMsmart Meal Replacements konden proberen in een aantal heerlijke en eenvoudig voorbereide recepten. Klanten die zich zorgen maakten over de kosten, vroeg ze uit te rekenen wat het zou kosten om 1-2 maaltijden per dag te vervangen met SLMsmart en op die manier maakte ze inzichtelijk hoeveel ze eigenlijk konden besparen op hun voedselbudget.

De reacties van de aanwezigen waren overweldigend positief. Ze waren onder de indruk van de resultaten en de manier waarop het SLMsmart-systeem aangepast kan worden op ieders levensstijl. Omdat het programma zo aanpasbaar is, kunnen deelnemers een systeem ontwerpen dat aansluit bij hun behoeften en waarmee ze hun doelen kunnen behalen.

Toen ze net startte, waren Evelyn's jongere teamleden niet erg geïnteresseerd in gezondheid. Maar dat is ondertussen wel veranderd.

"De gemiddelde leeftijd in mijn team is een stuk lager dan voorheen", aldus Evelyn.

Dankzij de hoge energie in haar team kon ze haar bedrijf dramatische veranderen. Verkoop is gestegen en Evelyn kijkt ernaar uit in de komende maanden haar volgende pin level te behalen. Ze doet niets liever dan de unieke bedrijfskansen van Synergy delen met zoveel mogelijk mensen.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us