Tips van de oprichters: vertel uw verhaal

Voordat het inkomstenmodel Elite Honors in september 2015 werd gelanceerd, daagde de algemene directie hun topleiders uit om zich te kwalificeren voor Elite Honors. Tientallen aanvaarden de uitdaging. Degenen die het juiste bedrag voor klant- en distributeur-cv inschreven, werden de oprichters van Elite Honors en zijn nu degenen die teamleden sponsoren die zich ook gekwalificeerd hebben voor Elite Honors.

De oprichters geloven dat Elite Honors de manier is om op lange termijn aanvullend inkomen en op korte termijn beloningen te verdienen; daarom willen ze hun tips voor succes met u delen! KLIK HIER om meer te weten te komen over Elite Honors.

AnnaMargrétBjarnadóttir, een teammanager uit IJsland, werkte in de toeristische en culturele industrie voor ze haar carrière vond in netwerkmarketing. Met tientallen jaren ervaring werd Anna Margrét een ervaren salespersoon, niet alleen voor IJsland, maar voor elk instituut, doel en product waar zij zich achter kan scharen. Dankzij deze ervaring was zij een geweldige toevoeging voor het team van Synergy IJsland.


“Mijn kracht is mijn focus op teambuilding,” aldus Anna Margrét. "Ik heb veel passie voor het Synergy-bedrijf, dus ik praat er makkelijk over als ik iemand aanmeld. Des te meer je ergens in gelooft, des te eenvoudiger het is om erover te praten met wie je maar wilt."

Wanneer ze de mogelijkheden van Synergy introduceert, vertelt Anna Margrét altijd haar eigen succesverhaal aan degene met wie ze in contact is. Er zijn maar weinig dingen krachtiger dan het levende bewijs dat de kans met Synergy echt is. Ze vertelt de mogelijke distributeur eerst over haar tijd in toerisme. Al was ze succesvol, ze verdiende maar weinig geld, zelfs na jaren ervaring.

“Wat mij fascineerde over netwerkmarketing was dat er geen discriminatie is, terwijl IJslandse vrouwen bijna 19% minder verdienen dan mannen in hetzelfde beroep op hetzelfde niveau,” vertelt Anna Margrét. "Bij Synergy kan iedereen succesvol zijn. Ik heb passie voor dit bedrijf omdat ik een alleenstaande moeder ben die haar dochter een goed leven wil bieden. Ik werd ziek en moest stoppen met werken, maar het bleek uiteindelijk een geluk bij een ongeluk want ik kwam in aanraking met Synergy en zag de kans om niet alleen mijn eigen gezondheid te verbeteren, maar ook die van anderen."

Verrassend genoeg is het aanmelden van Synergy-klanten niet haar kracht, zegt ze, in tegenstelling tot het aanmelden van distributeurs. Maar ze ziet het als een uitdaging om klantvolume op te bouwen en zich te verbeteren op dit gebied, omdat ze herkent dat dit een belangrijke rol is in het inkomstenmodel Elite Honors en voor het groeien van haar eigen bedrijf.

"Ik denk dat het waardevol is om een dergelijk eenvoudig systeem te gebruiken en dat we onze vooruitgang direct kunnen zien in Pulse. De mensen die we trainen, kunnen zichzelf voor Elite Honors kwalificeren en dat helpt ons met het dupliceren van het model,” aldus Anna Margrét. "Nu we maandelijkse richtlijnen hebben, kunnen we ons voorstellen dat we de doelen behalen die we voor onszelf hebben gezet. En als we het ons kunnen voorstellen, kunnen we het waarmaken."


CONVERSATION

Instagram

Follow Us