Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristofferson en Øistein Bekkvang

Zakenpartners en vrienden Stefan Patrik Kristofferson en Øistein Bekkvang snappen dat twee meer weten dan één, daarom sloegen zij in 2009 de handen ineen om samen een Synergy-imperium op te bouwen. Nog geen drie jaar later behaalden ze de titel van Emerald Executive, waarmee zij de derde Europese account werden die deze titel ooit hebben behaald. Met deze titel op zak gingen zij gestaag verder met het uitbouwen van hun bedrijf binnen heel Europa en recentelijk behaalden zij de $1 miljoen - een enorme mijlpaal in hun Synergy-avontuur.

“Ik leerde Patrik kennen in een ander bedrijf en was onder de indruk van zijn werkhouding,” aldus Øistein. “Toen ik Synergy WorldWide leerde kennen, deelde ik wat ik wist met Patrik, maar hij was niet geïnteresseerd. Een jaar later zag hij eindelijk het potentieel en de waarde van het bedrijf."

De persoonlijkheden van Øistein en Stefan Patrik sluiten goed op elkaar aan, zodat zij zakelijk uitblinken op gebieden die ze alleen waarschijnlijk niet betreden hadden. De sterke kanten van Øistein worden duidelijk achter de schermen met zijn logische, realistische perspectief en nuchtere aard. Hij is iemand die je direct vertrouwt als je hem ontmoet. Stefan Patrik gedijdt juist in de spotlights. Hij weet hoe hij een kamer vol mensen enthousiast kan krijgen en kan motiveren hun dromen te verwezenlijken. Samen hebben ze een solide basis gelegd voor hun bedrijf dat consistent presteert en floreert.

Het succes van het team begon in eerste instantie in 2010, toen Øistein en Stefan Patrik naar de VS vlogen om Synergy WorldWide te bezoeken en kennis te maken met de executives en succesvolle teamleden van het bedrijf, zoals Double Presidential Mark Comer.

“Na onze reis naar de VS vertelde ik Øistein dat ik 100% met hem mee wilde gaan in dit zakelijke avontuur,” aldus Stefan Patrik. "De producten zijn gemaakt voor echte mensen die hun gezondheid willen verbeteren. Het beloningsplan was het beste dat ik ooit had gezien, dankzij de Mega-Match. En al was er in Europa nog niet veel salesmateriaal verkrijgbaar toen we met ons bedrijf begonnen, we hebben altijd de steun gekregen die we nodig hadden en iedereen wilde ons echt oprecht helpen. Dat is een van de grootste voordelen die je ervaart als je een Synergy-bedrijf begint.”

Øistein en Stefan Patrik baseren hun bedrijf op het bepalen en behalen van doelen. Ze hebben honderden, of misschien wel duizenden effectieve doelbepalende eigenschappen getraind en hun voorbeeld is bepalend voor de manier waarop Europese leiders nieuwe distributeurs instrueren in de dagelijkse gang van zaken. Ze hebben door de jaren heen hard gewerkt, veel gereisd en mensen overal verteld over de producten en kansen van Synergy. En al is het werk niet altijd eenvoudig geweest, ze zouden hun tijd met Synergy voor niets anders willen ruilen. Ze hebben financiële vrijheid weten te realiseren, reizen de hele wereld over en sluiten vriendschappen voor het leven.

“Als je je leven wilt veranderen, als je iets wilt zijn dat je nooit eerder was, dan is dit je kans om de persoon te worden die je wilt zijn,” zegt Stefan Patrik. "Je gaat aan het werk wanneer jij wilt, waar jij wilt en met wie je wilt. Je hebt zelf de controle over je leven. Ik noem het de Synergy lifestyle.”

Øistein en Stefan Patrik zijn hun sponsor Martin Østvang zeer dankbaar, alsmede al hun teamleden die zichzelf dagelijks weer inzetten voor Synergy WorldWide, zodat dit nieuwe Million Dollar Club-team binnen het bedrijf kan blijven floreren.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us