Internationaal geclassificeerd verspringster vertrouwt op e9 en ProArgi-9+

Nina Djordjevič’s lijst met atletische prestaties is op zijn zachtst gezegd lang en indrukwekkend. Op 9-jarige leeftijd sloot ze zich aan bij een atletiekteam, waar ze ontdekte dat ze talent heeft voor verspringen. Nina was een natuurtalent!


Haar prestaties bij wedstrijden bleven niet onopgemerkt en voor ze het wist, stond ze in de finales van het wereldkampioenschap voor junioren. Voor ze een volledige beurs kreeg voor het atletiekteam van Kansas State University, won Nina brons op het verspringen bij de Olympische Jeugdspelen.

Haar succes bleef groeien en haar prestaties in het verspringen zijn talrijk:

Finale verspringen tijdens de 2014 Europese kampioenschappen atletiek in Zurich
12e plaats tijdens 2015 indoor Europese kampioenschappen atletiek in Praag
Sloveens nationaal kampioen verspringen
4e tijdens het NCAA-kampioenschap (National Collegiate Athletic Association)
2-keer All-American-atleet
Zilver in Big 12 Conference Championships
Ze heeft het record verspringen van Kansas State University op haar naam staan
Best Student Athlete van Kansas State University in 2011
Eerste team van de Best Student Athletes in de VS

Nina kwam in aanraking met de producten van Synergy via een vriendin die de producten vertrouwde om weer in vorm te komen na haar zwangerschap. Omdat haar vriendin arts is, besloot Nina dat ook zij de producten kon vertrouwen. Ze begon met de producten uit het V3-systeem: ProArgi-9+, Mistify en Phytolife, en het duurde niet lang voor ze voelde dat de producten positief van invloed waren op haar gezondheid.

Nu verlaat ze zich volledig op e9 en ProArgi-9+. Beide producten, met ingrediënten van hoge kwaliteit, geven haar direct een energieboost en verbeteren haar algehele gezondheid. Daarnaast zijn Mistify en Phytolife onderdeel van haar dagelijkse gezondheidsregiem, vanwege de krachtige ingrediënten die bijdragen aan haar gezondheid in het algemeen. Nina herstelt momenteel van een voetblessure, maar ze gebruikt de producten nog steeds om haar herstelproces te ondersteunen.

Uiteindelijk is het Nina's doel om mee te doen aan de Olympische Spelen en het indoor wereldkampioenschap en ze rekent op de producten van Synergy om haar daarbij te helpen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us