Danseres blijft in beweging met Synergy-producten


Op 21-jarige leeftijd liet Synergy-teamlid Harriet Rautio haar leven en haar dansopleiding in Zweden achter zich, om nieuwe opleidingsmogelijkheden te onderzoeken in New York.

Ondanks de grote afstand tot haar vaderland Finland en haar familie, vond Harriet tot haar vreugde een nieuwe thuishaven in het Broadway Dance Center. Hier zette ze haar opleiding voort met uiteenlopende dansstijlen, met het doel om uiteindelijk zelf als danser op Broadway op te treden. Daarnaast droomt ze er ook van om toe te treden tot een internationaal gezelschap voor moderne dans.

Toen ze 11 jaar oud was, was Harriet al zes jaar aan het trainen als kunstschaatser. Omdat ze vond dat ze aan iets nieuws toe was, meldde ze zich aan voor dansles. Dans bleek een grote passie in haar los te maken en in de jaren daarna besteedde ze tot wel 20 uur per week aan lessen en training. In haar carrière richtte Harriet haar energie vooral op ballet, jazzdance, moderne dans en salsa. In de New York Dance Parade liet ze onlangs nog zien welk niveau ze hierin al heeft bereikt.

"Ik krijg een kick van dansen," zegt Harriet. "Er is niets fijner dan in een lege studio de muziek op te zetten die mij inspireert en helemaal op te gaan in beweging."

Zowel wakend als slapend is Harriet praktisch continu met dans bezig, en dat is een behoorlijke aanslag op haar lichaam. Toch heeft ze een manier gevonden om de vermoeidheid van haar spieren te overwinnen en het maximum te halen uit iedere les of training. Zo ontdekte ze bijvoorbeeld dat ze ook de zwaarste dagen aankan, als ze voor de workouts ProArgi-9+ en e9 inneemt. En dat is niet alleen goed voor haar lichaam, maar ook voor haar concentratie.

"Dansen is fysiek veel zwaarder dan veel mensen denken," zegt Harriet. "Ik moet goed opletten dat ik niet geblesseerd raak. Zonder goede warming-up kan je makkelijk spieren beschadigen. En je put je lichaam ook snel uit als je het niet de juiste voedingsstoffen geeft."

Harriet begon SLMsmart Meal Replacement meteen te gebruiken, toen het in oktober 2014 op de markt kwam. Ze was ook een van de eerste atleten die Synergy WorldWide vertelde dat ze het product gebruikte ter ondersteuning van haar training. Voor Harriet is SLMsmart Meal Replacement de perfecte hersteldrank na een dag vol pirouetten en pliés.

"Ik vind het fijn om Synergy-producten te delen met mensen die er baat bij kunnen hebben," aldus Harriet. "Ik weet dat er veel mensen zijn, zoals bijvoorbeeld dansers, die de resultaten willen krijgen die ik met deze producten bereik."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us