Synergy Europe is de officiële sponsor van wereldberoemde atleten

Synergy WorldWide profiteert van de atletische wereld en deelt de V3 System-, SLMsmart- en e9-prestatievoordelen met zowel professionele als recreatieve deelnemers. 

Bengt Emanuelsson, General Manager van Scandinavië voor Synergy, deed een aankondiging op Summit 2014 die de manier waarop Synergy producten op de markt zal brengen en aan wie ze zullen worden verkocht radicaal zal veranderen.

Synergy is nu de officiële sponsor van het in Zwitserland geregistreerde UCI Professionial Continental en Tour de France 2014 team, IAM Cycling.

De voedseltasjes en auto's zijn met het Synergy V3-logo gemerkt.

Het IAM Cycling-team bestaat uit 25 talentvolle wielrenners die bij de besten in de wereld behoren.

Wielrenners van IAM Cycling voelden de kracht van Synergy vanaf de eerste dag. Ze vertrouwen de producten en nemen deze voor en tijdens hun training in de sportschool, training op de weg, tijdens competitie en zelfs tijdens herstel. Deze professionele atleten gebruiken de V3-producten dagelijks en zien ernaar uit om de nieuw gelanceerde producten van Synergy te proberen, waaronder e9 en de verbeterde ProArgi-9+ formule.

"Tijdens het etappes rijden kan ik met ProArgi-9+ normale spierfunctie behouden en vermoeidheid en uitputting tegengaan", zei MatthiasBrändle, een professionele wielrenner en Oostenrijkse kampioen. "Dit maakt alles uit."

Het V3-systeem en andere producten van Synergy zijn ontworpen zodat mensen van alle leeftijden en manieren van leven, waaronder atleten, op de hoogste niveaus kunnen presteren.  Synergy ziet ernaar uit om deze boodschap te delen en in de toekomst nog meer strategische partnerships aan te gaan met wereldberoemde atleten.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us