Gebruik nieuwe verkooptools voor meer succes!

De mogelijkheden voor Synergy in Europa hebben een ongekende hoogte bereikt, omdat u nu nieuwe producten kunt gebruiken en delen met potentiële klanten en zakenpartners.

Weet wat u tegen potentiële teamleden moet zeggen en laat de nieuwe producttools van Synergy voor zich spreken. Met onder andere nieuwe video's, brochures, kaartjes, informatiebladen en productwebsites. Deze tools informeren, motiveren en wekken de belangstelling op.


Brochures

Schaf professionele brochures direct online aan bij de bestelling van uw product. Nu beschikbaar voor SLMsmart en e9. Ga nooit zonder van huis.

Klik hier voor een overzicht van alle brochures.

Kaartjes

Heeft u haast of wilt u gewoon interesse wekken? Synergy's nieuwe kaartjes zorgen hiervoor. Neem ze altijd mee, geef ze door en laat mensen zien waarom de nieuwe producten van Synergy hen gaan helpen hun leven te veranderen. Als u nog even heeft, gebruik dan het handige afscheurgedeelte om informatie te verzamelen voor een follow-upgesprek of e-mail.

Klik hier om alle kaartjes te bekijken.

Informatiebladen

Op zoek naar wat uitgebreidere informatie om te delen? De informatiebladen van Synergy bevatten extra voorlichting over het product en zijn gratis te downloaden!

e9
SLMsmart
ProArgi-9+

Ga naar de productwebsites voor een uitgebreid overzicht van e9 en SLMsmart.

SLMsmart: www.slmsmart.com
E9: www.synergye9.com

Wat een fantastische tijd om deel uit te maken van deze geweldige onderneming! Maak gebruik van deze tools en breng Synergy Europa nog meer succes.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us