AANKONDIGING VAN HET LEGACY RETREAT 2018


Sommige Pacific Islanders zeggen: Bula!

Het betekent hallo, welkom, tot ziens, liefde en nog veel meer. Sla dit woord op in uw mentale woordenboek wanneer u kwalificeert voor het Legacy Retreat 2018, want wij gaan naar FIJI!

Ga met ons mee, vanaf 25 t/m 30 april 2018, naar het hart van de Zuidelijke Stille Oceaan waar u witte stranden, kristalhelder water, luxe en ultieme ontspanning zult vinden.

In Fiji lijkt de tijd te vertragen tot een aangenaam tempo. Het land bestaat uit meer dan 300 eilanden. Er zijn zoveel dingen te zien en avonturen te beleven in Fiji — u weet niet waar u moet beginnen! Deze bestemming is de absolute droom voor iedere reiziger, vooral wanneer u met Synergy WorldWide op stap gaat.

Wij willen niet dat u dit toekomstige Legacy Retreat mist — Besluit nu om voor dit evenement te kwalificeren! De kwalificatieperiode loopt van 1 januari t/m 31 december 2017.

Om te kijken hoe u kunt kwalificeren voor het Legacy Retreat 2018, hier klikken.


UW FIJI RESORT BESTEMMING
Geïnspireerd op een traditioneel Fijiaans dorp heeft het InterContinental Fiji Hotel & Resort uitstekende faciliteiten omringd door kokospalmen en uitgespreid over 14 hectare inheemse flora. Geniet van de Fijiaanse gastvrijheid bij de wereldklasse Natadola Beach, duik en zwem tussen oogstrelende koralen, ontspan in de zwembaden en spa of geniet van de 18 holes op de PGA goedgekeurde golfbaan. Het InterContinental Fiji Hotel & Resort is uw home away from home voor een waarlijk luxueuze vakantie.

Maar vanzelfsprekend komen de gedenkwaardige momenten van een Synergy Legacy Retreat niet alleen van de pracht en praal van het hotel of de adembenemende uitzichten. Met Synergy kunt u kiezen uit een scala aan activiteiten en avonturen, u kunt genieten van fantastische maaltijden en heeft de kans om Synergy's meest indrukwekkende en toegewijde leiders te ontmoeten.

Zet koers naar de eilanden. Kwalificeer dit jaar en geniet van Fiji in stijl. Wij kijken er naar uit om u te belonen met het paradijs in 2018.

Om een korte video te zien van het 2017 Legacy Retreat in Monaco, hier klikken.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us