Synergy sponsort wielerploeg in de Tour de France - moedig hen aan!


In 1903 organiseerde een Franse sportkrant als publiciteitsstunt een wielerwedstrijd. In de jaren daarna groeide deze 'Tour de France' uit tot een fascinerend internationaal sportevenement, dat elk jaar wereldwijd door ongeveer 3,5 miljard mensen wordt gevolgd. Waar in 1903 nog slechts 60 wielrenners deelnamen en er geen sprake was van een professionele aanpak, telt het peloton dit jaar ruim 200 professionele deelnemers. Naast het totale prijzengeld van ruim 2 miljoen euro draait het natuurlijk vooral om de prestatie: iedere deelnemer wil een van de meest veeleisende sportwedstrijden van de moderne tijd uitrijden.

Een gooi naar de glorie wordt ook gedaan door de wielerploeg IAM Cycling, die mede door Synergy wordt gesponsord. Momenteel rondt de ploeg een maandenlange periode van intensieve voorbereiding af om op 4 juli in Utrecht aan de eerste etappe te kunnen beginnen. Voor IAM Cycling is het de tweede keer dat de ploeg deelneemt aan de Tour de France. De renners vertrouwen op de producten van Synergy om maximaal te presteren in de slopende trainingen en wedstrijden in de aanloop naar de moeder van alle wielerwedstrijden.

"Als wij ons met de beste renners van de wereld willen meten, moeten onze lichamen in balans zijn. Naast een gezond dieet en harde trainingsarbeid helpen ook de Synergy-producten mij om mijn doel te bereiken.” – Heinrich Haussler, professioneel wielrenner, IAM Cycling

Wij nodigen jullie uit om het team IAM Cycling aan te moedigen tijdens hun tocht van drie weken naar de zege! 

IAM Cycling ging in januari 2013 van start als professionele wielerploeg en telt momenteel 30 gepassioneerde wielrenners uit diverse Europese landen. Deze cyclisten hebben zich deze zomer door vele races geslagen, vervelende blessures doorstaan en mooie overwinningen gevierd. Enkele van de renners zijn houders van wielerrecords en genieten aanzien binnen de internationale wielerwereld.

Klik hier voor meer informatie over IAM Cycling en de leden van de ploeg.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us