Race naar Rome!

Start uw motoren, Synergy Europa. Het is tijd om een weg te banen naar Summit 2015 in Rome en de Race naar Rome-promotie van Synergy helpt u daarbij.

De Race naar Rome-promotie is gebaseerd op fundamentele principes voor bedrijfsopbouw die uw Synergy-bedrijf op de lange termijn zullen belonen en helpen betalen voor uw reis naar de Europa Summit van dit jaar in Rome, Italië. Uw puntentotaal wordt elke maand vergroot door werving, persoonlijke rankingpromoties en persoonlijk gesponsorde rankingpromoties. En nieuw dit jaar voor de Summit-promotie, is dat u de kans krijgt om punten te verzamelen door het verdienen van SLMsmart- en 2x2-promotiebonusen.

Van 1 januari t/m 31 augustus 2015 zullen teamleden (Star - Team Director) in heel Europa racen om zich te plaatsen in een van de Top 125-posities om zo contanten te verdienen voor hun Summit-reis*. Dit jaar belonen we 25 meer teamleden met deze promotie dan in de afgelopen jaren!

  • 1-25: 1,000 €
  • 26-50: 750 €
  • 51-75: 500 €
  • 76-100: 400 €
  • 101-125: 300 €

Van week tot week kunnen teamleden hun voortgang volgen op de blog, zodat ze weten hoe hard ze het gaspedaal moeten indrukken! Punten worden wekelijks bijgewerkt.

Hoe verdien ik punten?

Klik hiervoor de volledige details van de promotie.

Maandeliijkse Top 10 voor de Race naar Rome


Ja, er is meer! Behalve contanten verdienen door een plek te behalen in de accumulatieve Top 125, kunt u hoogwaardige Apple-producten, Summit-registratie en Synergy-items verdienen als u één van de Top 10 puntenverdieners bent in de maanden tussen 1 januari en 31 augustus 2015.

Maandelijkse prijzen voor Top 10:

1. 3 nachten in een hotel + Summit-registratie
2. iPad Mini + Summit-registratie
3. iPod Touch + Summit-registratie
4. iPod Nano + Summit-registratie
5. iPod Shuffle + Synergy-traininghanddoek + Summit-registratie
6. Synergy-proefpakket: bevat één ProArgi-9+, één e9,  één Mistify, één PhytoLife en één SLMsmart Meal Replacement
7. V3-systeem
8. 2 SLMsmart + 1 e9
9. Synergy-padfolio + Synergy-pen
10. Synergy TRIMR-fles + Synergy-cap

Veel succes met het behalen van uw punten en uw weg naar de Top 10. We zien u graag in Rome!

Veelgestelde vragen over Race naar Rome

V: Wanneer ontvang ik mijn vergoeding?

A: Teamleden die zich in de Top 125 plaatsen en contanten verdienen voor Summit 2015, moeten zich vóór middernacht op 31 augustus geregistreerd hebben om hun verdiensten met de commissies van september 2015 te ontvangen.*

Let op: teamleden moeten op Summit 2015 aanwezig zijn om hun verdiensten te behouden. Voor degenen die zich voor Summit 2015 registreren, maar het evenement niet persoonlijk bijwonen, zullen de verdiensten uit toekomstige commissiebetalingen in mindering gebracht worden.
Wees een van de weinigen die naar Rome gaan met een extra 1000 euro op zak. Verzeker u nu een positie aan de top.

V: Hoe claim/ontvang ik mijn maandelijkse prijs? 

A: Hotelovernachtingen en registraties zullen elke maand geboekt worden nadat bevestigd is wie de Top 10-winnaars zijn. Vertegenwoordigers van de klantendienst zullen telefonisch contact opnemen met de winnaars om postadressen te bevestigen. Na bevestiging worden de prijzen verzonden. Veel succes met het behalen van uw punten en uw weg naar de Top 10.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us