Nieuwe producten SLMsmart Chocolate en Body Prime!

Er was veel spannend nieuws tijdens de Summit 2015, waaronder de presentatie van de SLMsmart Chocolate Meal Replacement. Daarnaast werd bekend gemaakt dat in januari 2016 Body Prime wordt gelanceerd. Lees meer over deze geweldige nieuwe producten en probeer ze zelf!

SLMsmart Chocolate Meal Replacement

Stel, u kunt zonder schuldgevoel elke dag toegeven aan uw zin in chocolade? De nieuwe SLMsmart Chocolate Meal Replacement is gemaakt met natuurlijke chocolade en cacaopoeder, en bevat alle voedingsstoffen die ook te vinden zijn in de favoriete Meal Replacement met vanillesmaak. Dankzij de chocoladesmaak hebt u nu nog meer heerlijke mogelijkheden om naar uit te kijken, zonder uw doelen met betrekking tot gewichtsbeheersing uit het oog te verliezen.

Goed en gezond eten is niet langer een hoop gedoe. Realiseer uw ideale gewicht met Synergy's SLMsmart Meal Replacement met chocoladesmaak. Met deze voedzame shake geniet u van de smaak van chocolade, terwijl u slimme calorieën consumeert. U geniet van elke slok.


VOORDELEN
  • Levert een evenwichtige samenstelling van koolhydraten, vetten en eiwitten, die u op elk moment van de dag de juiste hoeveelheid energie geven
  • Geeft u urenlang een gevuld gevoel 
  • Bevat wei-, soja- en caseïne-eiwitten die het behoud en de groei van spiermassa ondersteunen
  • Bevat fructose, dat leidt tot een lagere stijging van bloedsuiker ten opzichte van voedingsmiddelen met sucrose of glucose 
BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN

Eiwitmix

De SLMsmart Meal Replacement bestaat uit drie eiwitbronnen: wei, soja en caseïne. Eiwitten dragen bij aan de groei en het behoud van spiermassa. De aminozuren uit wei-eiwit worden vrijwel onmiddellijk na consumptie in het bloed opgenomen. Vervolgens worden de aminozuren uit soja-eiwit, gevolgd door caseïne-eiwit opgenomen. Samen zorgen deze energierijke ingrediënten voor een gevuld gevoel en bent u klaar om de dag fris te beginnen.

Energiemix

De gezonde koolhydraten en vetten in SLMsmart Meal Replacement zijn strategisch samengesteld om uw stofwisseling te voeden en u de energie te geven die u nodig hebt. Maltodextrine, koolzaadolie en zonnebloemolie zijn slechts enkele van de ingrediënten die u helpen bij het behoud van uw energieniveau en u ook helpen een gevuld gevoel te houden en uw streefgewicht te bereiken.

Vitamine- en mineralenmix

Omdat SLMsmart Meal Replacement essentiële voedingsstoffen bevat die deel uitmaken van een uitgebalanceerde maaltijd, waaronder kalk, ijzer, kalium en B-vitaminen, kan het dienen als een effectief alternatief voor uw normale ontbijt-, lunch- of avondmaaltijd.

KLIK HIER voor de SLMsmart Chocolate Meal Replacement-factsheet
KLIK HIER voor de nieuwe prijslijst

Body Prime

Het allereerste Synergy-product dat is ontwikkeld en getest in het Hughes Center for Research and Development komt in januari 2016 op de markt!

De deelnemers aan de Summit 2015 hadden de gelegenheid om het product voor een beperkte periode te kopen. Wees voorbereid op de officiële presentatie van Body Prime door alles over het product te leren. Was u in de gelukkige gelegenheid het product te kopen tijdens de Summit? Probeer het dan zelf, zodat u de voordelen optimaal met anderen kunt delen.

Body Prime is getest door een groep vrijwilligers die het product innamen zoals voorgeschreven. Ze werden gevraagd hun resultaten te raporteren aan de Medical and Scientific Advisory Board van Synergy. De unieke Body prime-formule is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt, met dank aan de eindeloze onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden van het Hughes Center!

WAT IS BODY PRIME?

Body Prime bereidt uw lichaam voor op elk gezondheidsregiem, ongeacht of u net begint of als u een plateau hebt bereikt in uw routine. Het bevat een aanzienlijke hoeveelheid magnesium, waarmee het bijdraagt aan een normale energiestofwissseling en een waardevolle balans van elektrolyten. Deze factoren zijn de ideale primers voor uw systeem om uw nieuwe gezondheidsprogramma te starten. Body Prime is een effectieve formule die u op progressieve wijze zult ervaren. Een dosis bestaat voor het merendeel uit appelpectine en pruimenpoeder. De milde formule is dus gemaakt van bekende fruitbronnen.

KLIK HIER voor de Body Prime-factsheet

CONVERSATION

Instagram

Follow Us