Synergy Executives feliciteren nieuwste Pearl Executive


We kondigen enthousiast het eerste teamlid aan dat een Pearl Executive-titel heeft behaald in Italië. Giuseppe Lucio is een doorslaand succes geweest sinds hij zich in februari 2014 bij Synergy aansloot. Hij is in recordtijd, namelijk binnen zijn eerste week bij Synergy, teammanager geworden en hij is sindsdien onstuitbaar gebleven.

Na zijn eerste Team Manager Academy en Legacy Retreat bleef Peppe's momentum steeds versnellen, en zo kon hij in februari 2015 zijn Pearl Executive behalen. Peppe bereikte deze mijlpaal door zijn aandacht te blijven richten op het opbouwen van zijn team en hen te helpen succesvol te zijn. Zijn niet-aflatende inspanningen hebben het tempo bepaald in Italië, de teamleden hebben, geïnspireerd door zijn onuitputtelijke arbeidsethos en toewijding, de leiderschapsboards gedomineerd in Europa. Het executiveteam van Synergy is onder de indruk van Peppe's passie en energie. Hij heeft veel van de kwaliteiten die bij het ideaal Leave a Legacy behoren waarnaar de Synergy-familie leeft.

We vinden het een hele eer om Peppe bij ons team te hebben en we hopen dat zijn verhaal teamleden in de gehele wereld ertoe aanzetten om ambitieus te zijn en zich te realiseren dat succes by Synergy geen grenzen kent.

KLIK HIER voor het gehele verhaal over Peppe en om een artikel te lezen over zijn recente successen in de maart 2015 editie van het Legacy eMagazine.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us