VK/Ierland Maandelijk Kansen & Training Evenementen

Ierland Maandelijk Kansen & Training Evenement


Wanneer: zaterdag 11 januari, 10:00 - 14:00

Waar: Citywest Hotel, Dublin

Beschrijving: Neem deel aan ons maandelijke Kansen & Training evenement dat plaats vindt in het CityWest Hotel in Dublin. Dit is een evenement voor zowel distributeurs als hun gasten om meer informatie over Synergy te verkrijgen, inclusief onze fantastische levensveranderende producten en ons ongekende compensatieplan. Plus, u leert alle belangrijke vaardigheden die u nodig heeft om effectief en succesvol te kunnen netwerken, zodat u uw Synergy bedrijf contanst kunt laten groeien!

We moedigen aan om gasten mee te brengen omdat we zullen leren van de besten en tevens die mensen die geweldige prestaties met hun bedrijf hebben bereikt, waarbij de levens van zovelen in Ierland verbeterd zijn. Iedereen die een gast meebrengt, maakt kans op een GRATIS V3!

Agenda
Registratie: 10:30
Kansen vergadering & productraining: 11:00
Lunch: 12:00 - 13:00 
Belangrijke bedrijfstraining: 13:00 - 14:00

Neem contact op met Rob als u vragen heeft door hem te e-mailen op robl@synergyworldwide.com


UK Monthly Opportunity & Training EventWanneer: zaterdag 11 januari, 10:00 - 14:00

Waar: Park Inn Hotel, Bath Road, Heathrow (kaart)

Beschrijving: Neem deel aan ons maandelijke Kansen & Training evenement dat plaats vindt in het Park Inn HOtel in Heathrow. Dit is een evenement voor zowel distributeurs als hun gasten om meer informatie over Synergy te verkrijgen, inclusief onze fantastische levensveranderende producten en ongekende compensatieplan. Plus, u leert alle belangrijke vaardigheden die u nodig heeft om effectief en succesvol te kunnen netwerken, zodat u uw Synergy bedrijf contanst kunt laten groeien. We moedigen aan dat u gasten mee brengt aangezien we van de besten zullen leren en tevens erkenning zullen geven aan die personen die geweldige dingen bereikt hebben met hun bedrijf terwijl ze de levens van zoveel mensen in het VK hebben verbeterd. Iedereen die een gast mee brengt doet mee aan de loterij voor het winnen van een GRATIS V3!

Agenda
Registratie: 10:00
Kansen vergadering & productraining: 10:30
Lunch: 12:00 -12:30
Belangrijke bedrijfstraining & erkenning: 12:30 -14:00

Neem contact op met Rob als u vragen heeft door hem te e-mailen op robl@synergyworldwide.com

CONVERSATION

Instagram

Follow Us