Duits teamlid vergroot bedrijfspotentieel en spiermassa in 90-dagen challenge

Het was Summit 2014 in Barcelona en Michael Maleck zat in het publiek toen 10 zelfverzekerde en gezonde Synergy-teamleden het podium betraden. Zij zaten in de Europese 90-dagen SLMsmart-testgroep en lieten met trots zien hoeveel gewicht zij waren kwijtgeraakt. Hij wist niet wat hij hoorde toen de resultaten bekend werden gemaakt: 70 mensen hadden in slechts 90 dagen hun droomgewicht bereikt!

“Ik zat daar en dacht aan alle diëten die ik in de afgelopen 10 jaar heb geprobeerd en hoe ik ondanks al die pogingen, steeds zwaarder werd tot ik uiteindelijk 90 kilo woog”, aldus Michael. “Maar op basis van de resultaten die ik zag, twijfelde ik er niet aan dat het SLMsmart-gewichtsbeheersingsprogramma voor mij ook zou kunnen werken.”

Aan het begin van 2014 nam Michael zich voor een gezondere levensstijl aan te nemen, inclusief het nuttigen van gezonde voeding en regelmatig sporten en actief bezig zijn. Hij boekte vooruitgang en na de productlancering tijdens de Summit kon hij niet wachten SLMsmart aan zijn gezonde levensstijl toe te voegen. Hij hoopte dat deze smakelijke shake hem het extra zetje zou geven dat hij nodig had om vóór het einde van het jaar zijn ideale gewicht te bereiken.

Voor mensen die op gewicht willen blijven, raadt het SLMsmart-programma aan één maaltijd per dag te vervangen met SLMsmart Meal Replacement gemengd met melk of water, en om één zakje e9 energy drink gemixt met water te drinken.  Mensen die willen afvallen, wordt aangeraden twee maaltijden per dag te vervangen met SLMsmart Meal Replacement en twee keer per dag een zakje e9 te gebruiken. Daarnaast wordt iedereen die deelneemt aan het programma geadviseerd gezond te eten en vijf keer per week minimaal 30 minuten actief te zijn.

 “Ik verving 2 maaltijden per dag met SLMsmart Meal Replacement en nam één zakje e9 per dag,” zegt Michael, “en het beste was, dat het heerlijk smaakte en dat ik me verzadigd voelde. Deze producten gaven me in één keer alles wat mijn lichaam nodig had.”

Daarnaast verveelde de smaak van SLMsmart hem nooit en keek hij zelfs uit naar het vervangen van zijn maaltijden. Hij experimenteerde met smaken en verrijkte zijn shakes met espresso, fruit, groenten en andere Synergy-producten, zoals Phytolife en Mistify. Alles wat hij probeerde, smaakte hem goed.In december voltooide hij de SLMsmart 90-dagen challenge. Hij was ruim **6 kilo lichter en had aanzienlijk meer spiermassa.  Hij bleef sportief bezig en gezond eten, net zoals hij deed vóór hij begon met het SLMsmart-programma.

Hij zei dat zijn ervaring met SLMsmart zo positief was dat hij nog een keer een 90-dagen challenge doet om dichter bij zijn streefgewicht van 68 kilo te komen.

De veranderingen die Michael heeft ervaren sinds hij dagelijks SLMsmart en e9 gebruikt, gaan verder dan zijn fysieke gezondheid. Ook zijn Synergy-bedrijf is gezonder dan ooit tevoren. Meer mensen tonen interesse in Synergy-producten, omdat ze Michaels resultaten zien en willen weten wat het geheim is van zijn succes. Door aan hun vrienden, collega's en kennissen te vragen of zij mensen kenden die op zoek zijn naar een eenvoudig maar effectief gewichtsbeheersingssysteem of iemand die wel wat bij wil verdienen, konden Michael en zijn vrouw Sandra aan veel meer mensen vertellen over SLMsmart en e9. Ze gebruikten de Synergy-verkoopmiddelen en plaatselijk ontwikkelde video's en presentaties om geïnteresseerden te informeren over de producten en de mogelijkheden van Synergy. Al deze bewegingen in hun bedrijf leidden ertoe dat zij een maand na de productlancering de titel teamleider kregen.

“2013 was een oefenjaar voor ons, in 2014 begonnen we warm te draaien en 2015 wordt het jaar waarin we gaan scoren”, aldus Michael. “We gaan records breken, levens veranderen en nieuwe, rijzende sterren zullen geboren worden. Er wordt een gigantische beweging in gang gezet. Synergy WorldWide was als een slapende reus die in de afgelopen 15 jaar langzaam maar gestaag is gegroeid, maar de reus is wakker aan het worden. Hij maakt zich klaar voor een wereldwijde aanwezigheid en zal een topspeler worden in de industrie.”

**Resultaten zijn niet kenmerkend. De hoeveelheid gewicht die iemand verliest, is afhankelijk van het voedingspatroon en lichaamsbeweging.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us